Проміняли Україну на Америку: чому Влад Яма, Діма Монатік та інші зірки втекли з Батьківщини далеко за океан

Українські зірки все частіше обирають для відпочинку Сполучені Штати Америки, а дехто з них навіть планує переїхати туди назавжди. Що шукають вітчизняні знаменитості за океаном - читайте далі.

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином Леоном у зимову відпустку вирішили полетіти до сонячної частини Америки. Сімейство подорожує теплими штатами, вчиться кататися на серфінгу, а просто зараз плаває океаном на круїзному лайнері.

Як виявилося, це не єдині представники вітчизняного шоу-бізнесу, які вирішили полетіти на інший материк, щоб відпочити від суворої київської зими. Сімейство Ями зустрілося на одному із пляжів Майамі зі співаком Дімою Монатіком, його дружиною та двома синами.

Проміняли Україну на Америку

“Перший день у Майамі. Запланували зустріч із кумом, закупівлю в маркеті, розпакування п’яти валіз. Вийшли на пляж на півгодини, і тільки-но я згадав, що десь поруч знаходиться одна прекрасна сім’я… Вони опинилися прямо перед нами! Відмінно поспілкувалися, обмінялися планами. Діти – теж”, – розповідав зірковий хореограф у своєму особистому блозі.

Ще один представник українського бомонду, який осів на деякий час в Америці – онук легендарного Богдана Ступки, актор Дмитро Ступка. Разом із дружиною, блогеркою Поліною Логуновою він вже п’ять місяців живе за океаном, а їхня 4-річна донька Богдана навіть відвідує місцевий дитячий садок.

Причинами переїзду пара назвала свою любов та прихильність до Америки. Поліна та Дмитро відвідували цю країну досить часто як туристи та встигли закохатися в неї. Логунова регулярно ділиться фото та відео з Америки. Відомо, що блогерка в іншій країні вже встила відкрити свій бізнес. Чи повернеться пара назад на Батьківщину – поки невідомо, адже в Україні у них залишилася нерухомість, друзі та родичі.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.