Влад Яма розповів про своє нелегке рішення і пояснив, що підштовхнуло його на цей крок: “Покинув”

Влад Яма розповів, що був вимушений зробити. Зовсім не схоже на хореографа.

Влад Яма ніколи не зраджує двом речам — своїй відданості родині і любові до автомобілів. Як відомо, знаменитий український хореограф — великий автолюбитель. Якщо він відправляється у подорож, то обов’язково візьме в оренду найпривабливішу та найкрутішу машину. У Влада та його дружини Лілії було проведено безліч фотосесій з різноманітними автівками, включаючи найпрестижніші.

Влад Яма
Влад Яма

Кого ж покинув Влад Яма?

Зараз у Києві великий трафік на дорогах. Затори не дають можливості дістатися до пункту призначення вчасно і змушують водіїв йти на компроміси. Певно саме через це Влад Яма і покинув власну машину і пішов пішки.

Скріншот сторінки Влада Ями

Варто відмітити, що він є телеведучим у програмі “Твій день”, яка так само як і “Сніданок” транслюється у прямому ефірі. Тож запізнення для Влада Ями — це серйозна проблема. Однак, фотографії були опубліковані ввечері, тож достовірно невідомо, куди ж поспішав зірка.

Знаменитість опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі фотографію вулиць Києва, у якій і написав, що був змушений залишити власну машину і довіритися своїм двум. Потім у голову хореографа прийшла неймовірна ідея — взяти електросамокат. Та з’ясувалося, що акумулятор на транспорті був не заряджений. Тож чоловіку довелося йти пішки.

Чи вдалося танцюристу вчасно дістатися пункту призначення невідомо, але в ефірі він з’явився як було і заплановано. І начебто своїх учнів також не підвів.

Сподіваємося, що плани знаменитості не були зруйновані і він зміг реалізувати усе, що хотів зробити, адже йому заради цього довелося покинути свою кохану автівку.

Схожі статті