Тіна Кароль і Юлія Саніна, Діма Монатік і Надя Дорофєєва: кого українські зірки називають найкращими друзями

Кажуть, що між зірками не існує справжньої дружби. Однак українські селебріті доводять зворотнє. Давайте подивимося, хто з вітчизняних знаменитостей називає один одного найвірнішим другом або подругою.

Як виявилося, справжня дружба існує і серед зірок. Хоча багато-хто впевнений, що знаменитостям товаришувати неможливо – усьому заважає слава, гроші та популярність. Проте наші співачки, актори, та телеведучі доводять, що друзів достойні усі й дружити також треба вміти усім.

Одна з таких пар – мастер-шефи Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво. Ці двоє познайомилися під час зйомок однойменного кулінарного шоу й підтримують тісний зв’язок уже багато років. Хоча фанати й приписують їм роман та кохання, Оля та Ектор завжди запевняють, що між ними просто міцна дружба.

Оля Мартиновська сказала Ектору Хіменесо-Браво – так!
Оля Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво

Тіна Кароль та Юлія Саніна спростовують стереотип, що жіночої дружби не існує. Їхні стосунки почалися із запису спільної пісні – з того часу ці дві артистки практично щодня зідзвонюються, обговорюють усі новини та регулярно зустрічаються за чашкою кави або чаю, щоб потеревенити.

Юлія Саніна та Тіна Кароль
Юлія Саніна та Тіна Кароль

Несподіваною парою подруг виявилися зірка Телевізійної Служби Новин Соломія Вітвіцька та руда співачка Світлана Тарабарова. Крім того, Соломія хрестила старшого сина Світлани Івана. Дівчата відгукуються одна про одну з великою ніжністю: Соломія навіть лагідно називає подругу “кумонькою”.

Світлана Тарабарова та Соломія Вітвіцька
Світлана Тарабарова та Соломія Вітвіцька

Руйнують українські зірки стереотипи про жіночу та чоловічу дружба. Співак Діма Монатік близько спілкується з екс-солісткою гурту “Время и Стекло” Надею Дорофєєвою. При цьому артисти товаришують сім’ями – вона регулярно зустрічаються на спільні пікніки та прогулянки.

Надя Дорофєєва та Діма Монатік
Надя Дорофєєва та Діма Монатік

Головний герой 9 сезону шоу “Холостяк” Макс Михайлюк потоваришував із провідним проектом Григорієм Решетником. Під час зйомок вони швидко потоваришували і почали називати один одного братами.

Григорій Решетник та Макс Михайлюк
Григорій Решетник та Макс Михайлюк

Схожі статті