38-річний Дзідзьо поставив крапку в шлюбі зі Славією і вивів з тіні роман з Цибульською: “Хочу тебе, люблю тебе”

Після розлучення Дзідзьо і Славії співака підозрюють в романі з Ольгою Цибульською, який вирішив раз і назавжди розставити всі крапки над "і" в цій історії.

Український шоу-бізнес був вражений новиною про розлучення DZIDZIO і SLAVIA після 20 років разом. З боку шлюб пари здавався ідеальним, тож фанати одразу почали шукати можливі причини розриву артистів.

Як не дивно, але більш за все дісталося кумі Михайла Хоми Олі Цибульській, яку охрестили розлучницею. Сама Славія теж підливала масла у вогонь, коли в численних інтерв’ю натякала на невірність чоловіка і публічно погодилася, що син Ольги зовні дуже схожий на Дзідзьо.

Славія розповіла про стосунки Дзідзьо і Олі Цибульської
Славія натякнула на роман Дзідзьо і Олі Цибульської

Варто зауважити, що в репертуарі DZIDZIO і Цибульської є не одна спільна пісня з натяком на любовні стосунки. Наприклад, “Чекаю. Цьом” містить такі інтригуючі рядки:

“Хочу тебе, люблю тебе! Може, щось і було, а ми скажем – цить! Знає тільки Оля, знає тільки Дзідзьо”.

Дзідзьо прокоментував роман з Цибульською

Своє слово Михайло Хома теж дав. В YouTube-шоу “Балючі теми” він розповів, що Ольга для нього – дуже працьовита і професійна людина, яка зробила себе сама. Те, про що вони разом співають, як запевняє артист, не має жодного відношення до реального життя:

“Те, що там, може, десь підкрутила історію в піснях, ну то ж неправда”.

Дзідзьо відповів на чутки про роман з Олею Цибульською
Дзідзьо відповів на чутки про роман з Олею Цибульською

До речі, зі Славією Дзідзьо підтримує стосунки навіть після розлучення. Екс-подружжя часто бачиться, через що шанувальники сподіваються на їхнє возз’єднання, однак зірки таку можливість не розглядають. Принаймні, не обговорюють це в публічному полі.

Схожі статті