|
25.01.2022 22:34

36-річна Злата Огнєвіч не залишилася самотньою після розриву з Задворним: Холостячка показала, з ким живе тепер

Злата Огнєвіч приїхала до батьків у гості і показала своїм підписникам свого найкращого друга, а також будинок, в якому живе її родина. Усі деталі в статті.

Відома українська артистка Злата Огнєвіч після участі у романтичному шоу починає відкриватися глядачу з абсолютно інших сторін. Днями виконавиця зізналася, що її роками переслідує неадекватний фанат, а вже сьогодні вона приїхала до батьків та показала обстановку, у якій живе її родина.

Злата Огнєвіч не залишилася самотньою після розриву з Задворним

Злата Огнєвіч не залишилася самотньою після розриву з Задворним

Також артистка показала, хто прикрашає її самотні будні у Києві, в квартирі, в якій вона проживає одна. Виявляється, у зірки є улюбленець.

Злата Огнєвіч не залишилася самотньою після розриву з Задворним. Скріншоти особистої сторінки артистки

Маленького пухнастика вона забрала з собою. А за можливості показала його на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram своїм підписникам. Пес здається вже немолодим, але помітно, що тваринка викохана та доглянута.

Також зірка повідомила, що збирається до притулку, щоб передати необхідні речі для інших тваринок.

Нагадуємо, що вже пройшло майже півроку з моменту, як Злата та її обранець Андрій розійшлися. Про розрив стало відомо з пост-шоу, у якому вийшли назовні не тільки нещирі мотиви Задворного, але і його нелюбов до Огнєвіч. Чоловік запевняє, що на момент зйомок у нього були почуття до артистки, але після півтора місяця стосунків він зрозумів, що більше нічого не відчуває до неї. Злата перенесла ці новини дуже важко. Не дивлячись на те, що артистку підтримував інший екс-учасник Макс, у молодих людей також нічого не вийшло.