|
26.01.2022 10:35

Вагітна Таюне вийшла на сцену з круглим животиком: 48-річний Олег Винник вже вибрав ім’я для майбутньої доньки

Відомий український співак Олег Винник дав концерт зі своєю таємною дружиною і бек-вокалісткою Таюне, яка вийшла на сцену з круглим животиком.

Олег Винник подробицями особистого життя з фанатами не ділиться, але неофіційно відомо, що він одружений з бек-вокалісткою Таюне. Подейкують, пара познайомилася ще в студентські часи, тоді ж закохані і зіграли пишне весілля на два села. За спогадами односельчан артиста, гуляння були традиційними – з короваєм, піснями, плясками, столи від їжі ломилися.

Крім того, в пресі неодноразово згадувалося, що в Олега і Таїсії є спільна дитина – син Юліан. Виннику-молодшому вже 17, він живе і вчиться в Німеччині, де його батько колись став зіркою мюзиклів.

Олег Винник готується стати татом донечки: Таюне показала вагітний живіт

Таємне подружжя жодних коментарів стосовно усіх чуток, які ходіть навколо них, не дають. Співак має чітку позицію щодо висвітлення сімейних подробиць зірками:

“Це смішно. Коли я бачу, що хтось з колег як раніше маніпулює сім’ями. Ну, нафталіном попахує все… А сенс?”, – висловлювався Олег в інтерв’ю Дмитру Гордону.

Тим не менш, численні шанувальники Повелителя вовчиць сподіваються, що в майбутньому він все ж таки офіційно представить Сватко, як свою дружину. Можливо, це станеться незабаром, оскільки на одному з концертів Таюне вийшла на сцену в облягаючій чорній сукні, котра підкреслює її кругленький животик. Не виключено, що дружина Олега Винника скоро подарує йому доньку.

Вагітна Таюне показала свій кругленький животик

До речі, ім’я для майбутньої спадкоємиці артист вже розсекречував на одній з прес-конференцій:

“Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна”.

Про інші подробиці особистого життя Олега Винника дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”: