|
26.01.2022 15:53

Нелі Шовкопляс — 35: співведучий Єгор Гордєєв підготував іменинниці сюрприз, який не перевершить навіть її чоловік

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс святкує 26 січня свій 35-й день народження. Що підготували для зірки її колеги по студії, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс 26 січня святкує свій 35-й день народження. У цей особливий для команди Сніданку день, їй дали право відкрити шоу разом з її партнером Єгором Гордєєвим.

Неля Шовкопляс святкує 35-річчя

Неля Шовкопляс святкує 35-річчя

Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс виконали індійські танцювальні па для глядачів і в першу чергу для самої іменинниці. У цьому є й велика заслуга Єгора, який зробив усе можливе, щоб цей день став для його колеги незабутнім.

Неля Шовкопляс святкує своє 35-річчя. Скріншоти особистої сторінки Єгора Гордєєва

Неля отримала багато теплих слів, букетів, кондитерських виробів, тощо. Зірку привітали усі члени колективу, від візажистів та постановників до продюсерів та директорів. З подібною атмосферою ніщо не може зрівнятися, хіба що обійми дітлахів.

Нагадуємо, що поява Нелі Шовкопляс у Сніданку — особлива та ексклюзивна подія. Дівчина народилася у провінції і навіть не думала, що колись потрапить на телебачення. Однак, випускницю медіа-школи одразу запримітили продюсери шоу і взяли її у якості співведучої. Зараз без неї не можна уявити ранок у Сніданку.

Неля Шовкопляс — заміжня жінка і виховує двох хлопчиків-двійнят. Попри щільний та непростий графік, вона встигає виконувати роль не тільки журналіста, але й мами, дружини і друга. З Єгором Гордєєвим її пов’язує не студія, а дружба, яка народилася на роботі. І хоча їх постійно підозрюють у любовному зв’язку, їм вдається зберегти ніжність та платонічність у стосунках.

Вітаємо Нелю Шовкопляс з Днем народження! Довгая літа!