|
27.01.2022 15:09

19-річний Роман Сасанчин та його дружина Іванна хрестили доньку: у маленької Елізабет з’явився ангел-хранитель

Переможець вокального талант-шоу "Голос країни" Роман Сасанчин і його дружина Іванна хрестили свою донечку Елізабет та показали фото зі свята.

30 грудня 2021-го Іванна Сасанчин народила дівчинку, яку молоді батьки назвали гарним ім’ям Елізабет. Для пари донечка хоч і не зовсім запланована, але дуже бажана. Насправді з дітьми закохані поспішати не збиралися, до того ж лікар попереджав Іванку, що через певні проблеми з гормональним фоном на зачаття можуть піти роки.

Саме тому, коли проявилися заповітні дві смужки, молоді люди не мали жодних сумнівів – народжуватимуть.

Роман Сасанчин з дружиною хрестили свою доньку Елізабет

Зараз родина Сасанчиних живе на Тернопільщині, а не у Києві, де Роман виграв квартиру. Там триває ремонт, тож перебратися до столиці вони планують, коли Елізабет трохи підросте. Варто зауважити, що для подружжя донечка – перша в житті дитина. Особливого досвіду батьківства у них немає, але і допомоги вони ні в кого не просять.

У себе в Інстаграмі Іванна показує, як іноді буває важко поратися з дитиною. Особливо, коли чоловіка немає вдома по роботі. При цьому вони розраховують тільки на власні сили. Дружина Сасанчина переконана, що бабусі й дідусі не зобов’язані сидіти з онуками, а свою дівчинку вони з Романом народжували для себе, тому і ростять її самостійно.

19-річний переможець Голосу країни Роман Сасанчин похрестив новонароджену доньку

Роман Сасанчин з дружиною похрестили доньку

27 січня для новоспечених батьків надважливий день – хрестини Елізабет. Іванна, як активна користувачка соцмереж, поділилася з підписниками радісними моментами та показала кадри з обряду.

Роман та Іванна Сасанчин похрестили новонароджену доньку
Роман та Іванна Сасанчин похрестили новонароджену доньку

Усі присутні заради такої події ошатно вбралися та оточили малятко своєю увагою. Вочевидь, дівчинка знаходиться в добрих руках, адже тепер у неї є свій ангел-хранитель.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.