Categories Шоу-бізнес

Чому не спілкуються сестри Сумські, Сніжана Єгорова і Стася Ровінська, Зібров з сином: сімейні конфлікти зірок

Сімейні негаразди не оминають стороною навіть знаменитостей. Чому сестри Сумські, Сніжана Єгорова і Стася Ровінська та інші українські зірки посварилися зі своїми рідними?

В матеріалі Сенсації – знаменитості, які тривалий час перебувають у сварці з родичами.

Сніжана Єгорова і Стася Ровінська

Ведуча шоу “Твій день” на каналі 1+1 Стася Ровінська у публічному зверненні нещодавно зізналася, що давно не спілкується зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою. Виявилося, найближчих людей віддалили різні світогляди та кардинально протилежна громадянська позиція.

Сніжана Єгорова підтримує Путіна, через що з нею не спілкується старша донька Стася Ровінська

Днями екс-дружина Мухарського заявила, що підтримує Володимира Володимировича Путіна, після чого Ровінська була вимушена прокоментувати, як до цього ставиться.

Стася зауважила, що перестала спілкуватися з мамою також через деякі особисті причини, котрі виносити на широкий загал не хоче.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська зізналася, що не спілкується з матір’ю

Ольга і Наталія Сумські

Сестри Сумські продовжують прославляти акторську династію родини своїм талантом, але між собою майже не спілкуються. В дитинстві Ольга і Наталя одна одну підтримували і багато часу проводили разом, проте з віком теплота у сестринських стосунках зникла.

“Можливо, темп життя, можливо, професійно, але щось якось воно так склалося. Політична тема може теж вплелася”, – розповідала Ольга Сумська в інтерв’ю Талі Калатай.

Сестри Сумські майже не спілкуються

Наталія не поділяє бажання молодшої сестри висвітлювати все своє життя у соціальних мережах, а також різко ставиться до зйомок для російських серіалів.

Павло Зібров та його син Сергій

У бесіді з Аліною Доротюк Павло Зібров зізнався, що майже не спілкується з дорослим сином від першого шлюбу. Сергій, так звуть спадкоємця артиста, теж не проявляє ініціативи та не підтримує зв’язку не лише з батьком, а й з молодшою сестрою Діаною і другою дружиною батька Мариною.

За словами Павла Миколайовича, коли син був молодший, бачився з татом, однак з віком спілкування припинилося:

“Я навіть не знаю, як це можна пояснити. В принципі, у мене своя сім’я, свої гастролі, свої проблеми, так що ходити в гості сім’ї свого сина від першого шлюбу в мене немає часу. І йому не цікаво було, якісь ревнощі – друга жінка в мого тата. Не важливо, хто там винен, не винен. Так воно склалося, так воно пішло”.

Павло Зібров не підтримує стосунків з сином від першого шлюбу

Варто зауважити, що перша дружина Зіброва сама від нього пішла до молодого коханця, хоча співак намагався зберегти сім’ю навіть після її зради.

Share