55-річна Ольга Сумська розповіла про любовні стосунки з чоловіком сестри Наталії: “Хостікоєв був неперевершений”

Відома українська акторка Ольга Сумська публічно розповіла про любовні стосунки з чоловіком старшої сестри Наталії Анатолієм Хостікоєвим. Пару звів знімальний майданчик.

Сестри Сумські – обидві талановиті, успішні та надзвичайно гарні жінки, які продовжують прославляти акторську династію родини. В дитинстві Ольга і Наталія були дуже дружніми, завжди стояли одна за одну горою, проте зараз сестринська теплота у їхніх стосунках зникла. Про це Сумська-молодша особисто розповідала в інтерв’ю Талі Калатай:

“Я сподіваюся, що ця теплота колись повернеться. Можливо, темп життя, можливо, професійно, але щось якось воно так склалося. Політична тема може теж вплелася”.

Як виглядає батько Ольги та Наталії Сумських
Ольга Сумська зізналася, що майже не спілкується зі старшою сестрою Наталією

Варто зауважити, що Наталія неодноразово різко висловлювалася стосовно зйомок для російських серіалів, а картини за участю Ольги часто транслювалися саме по російському телебаченню. Це теж відбилося на взаєминах сестер. Крім того, в молодості родички не поділили чоловіка.

Ольга Сумська закохалася в чоловіка сестри Анатолія Хостікоєва

Відомо, що Ольга Сумська і Анатолій Хостікоєв наприкінці дев’яностих грали головні ролі в історичному серіалі “Роксолана”. Він був султаном Сулейманом, а вона – його наложницею, тож акторам довелося грати любовні сцени.

Ольга Сумська зізналася, що закохалася в чоловіка сестри Анатолія Хостікоєва
Ольга Сумська зізналася, що закохалася в чоловіка сестри Анатолія Хостікоєва

Ба більше, у програмі “Світське життя” Ольга зізналася, що була закохана в Анатолія, і Наталія ревнувала, адже грали вони дуже переконливо і щиро:

“Я була закохана в образ. А неможливо без цього. Ну як ти зіграєш почуття? Ніяк. Можу тільки сказати, що в сценах кохання Хостікоєв був неперевершений, найкращий”.

Схожі статті