|
01.02.2022 12:30

Екс-дружина 56-річного Віктора Павліка перевершила Катю Репяхову одним фото: неземну красуню втратив співак

Віктор Павлік має цікаву долю особистого життя. Найпопулярнішою стала історія про розлучення співака з Ларисою Созаєвою та одруження з Катериною Репяховою.

У 2020 році всіх пошановувачів українського шоу-бізнесу ошелешила новина: 53-річний Віктор Павлік знайшов собі нову дружину. Виявляється, в артиста був роман з 25-річною Катериною Репяховою. Шлюб виявився міцним, а з огляду на щасливі світлини молодої блогерки, майже ідеальним.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Втім, прихильники і досі пригадують Павліку розлучення з Созаєвою. Мовляв, несправедливо склалася доля цієї родини. Колишня Віктора пережила і розлучення, і втрату єдиного сина Павла, який не зміг подолати захворювання та відправився на той світ.

А ось Ларисі користувачі мережі досі присилають слова підтримки та компліменти. Ось і останнє фото, яким поділилася популярна жінка викликала фурор серед її підписників.

Екс-дружина 56-річного Віктора Павліка перевершила Катю Репяхову одним фото

У коментарях захопливо написали:

  • “Красотка”
  • “Гарного настрою”
  • “Благословіння, Лора”
  • “Красива”

Чому Віктор Павлік розлучився з Ларисою Созаєвою?

Історія розлучення співака сягає 2019 року, коли його третя дружина Лариса Созаєва вирішила розповісти свою правду про розірваний шлюб. Вона дала зрозуміти, що знала про всі любовні авантюри коханого. Жінка не соромлячись перелічила коханок поп-зірки.До їхнього

Віктор коментувати заяви дружини не став, але у тому ж 2019 підтвердив, що вже не має стосунків з Ларисою. Артист намагається не концентрувати увагу на тому, що колишня родина у нього розпалася. Втім, завжди публічно дякує Созаєвій за виховання сина.

Зараз знаменитість майже не спілкується з колишньою, тим паче після того, як вона привселюдно озвучила проблеми стосовно спільного майна.