“Різні типи”: Катерина Репяхова не вірить очам – нумеролог розкрила правду про її сумісність з артистом

Катерина Репяхова завжди пишалася своїм шлюбом. Хоча її одруження набуло публічної шуміхи, кохати Віктора вона менше не стала. Та, як і всім дівчатам, молодій блогерці закортіло дізнатися майбутнє і вона звернулася до нумеролога. Інформація її спантеличила.

2020 рік видався непростим для Віктора Павліка і Катерини Репяхової. Скромне весілля гасло на фоні справжньої драми: молодша дитина співака згасала від хвороби. За словами артиста, це стало справжнім випробуванням, у якому найбільше підтримувала його саме Катя.
Згодом на авансцену вийшла колишня дружина, яка не втрачала можливості розповісти свою правду про розлучення, яка не була на руку Павліку. І це пережило подружжя.

Катя Репяхова, Віктор Павлік і Михасик
Катя Репяхова, Віктор Павлік і Михасик

Наступною віхою життя пари було народження сина. Здавалося, що все вже вгамувалося у житті цієї родини. Втім, Катя вирішила таки перевірити, наскільки міцним будуть її стосунки з коханим. Блогерка пішла до нумеролога.

“Скільки інформації про нас”

Катерина отримала розгорнуту відповідь про свою сумісність з обранцем.

Катерина Репяхова не вірить очам – нумеролог розкрила правду про її сумісність з артистом

“Ого, скільки інформації про нас”, – написала блогерка і швидко почала гортати аналіз від спеціаліста.

Виявилося, що у пари є різниця у сприйнятті навколишнього світу.

“У вас різні типи сприйняття”, – наголосив експерт.

Катерина Репяхова не вірить очам – нумеролог розкрила правду про її сумісність з артистом

Це означає, що Катя і Віктор досі не знайшли спільну мову кохання. На думку нумеролога, пара не навчилася один одного правильно хвалити. Від цього залежить гарний результат взаємодії. У характері Репяхової виділили, що вона любить говорити про себе і показувати себе, а це трохи суперечить принципам її коханого. Для нього ж важливо аби були також підкреслені його чесноти.

Загалом молодій дружині співака дали багато порад, щоб підтримувати різні романтичні ініціативи. Виявляється для Віктора важливо, вчасно отримувати знаки уваги у вигляді подяк та привітань.

Схожі статті