|
01.02.2022 17:09

У співведучого Людмили Барбір Руслана Сенічкіна знайшлася дитина: як виглядає, хто мама і чому досі не одружені

Відомий український телеведучий та холостяк Руслан Сенічкін, як виявилося, вже має дитину. Що відомо про таємне батьківство зірки шоу "Сніданок з 1+1"?

Вже 10 років українці просинаються разом з Русланом Сенічкіним, який є незмінним ведучим шоу “Сніданок з 1+1”. Сам він раніше не міг навіть уявити, що на одному місці затримається так довго. Втім, прямі ефіри – наче ковток свіжого повітря, адже вони завжди непередбачувані, тож шоумен дуже полюбив свою роботу.

Компанію Руслану складає співведуча Людмила Барбір. Колеги підтримують не просто робочі, а більш дружні стосунки, які не обмежуються зустрічами на студії. Через це в мережі зіркам регулярно приписують роман, попри те, що Людмила давно заміжня жінка і має сина. На відміну від неї, 42-річний Сенічкін офіційно холостякує. Телеведучий ще не зустрів ту, з ким би хотів пов’язати себе узами шлюбу, але татом стати встиг.

Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс та Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін має доньку

Можливість називатися татом, хоча й тільки хрещеним, Руслану дали його близькі друзі Леонід та Олена Сенкевич, які довірили знаменитості похрестити їхню доньку Емму. Цікаво, що багато років тому саме шоумен познайомив пару, а його кумою стала дизайнерка Наталя Надибська.

Руслан Сенічкін став татом

Своїми враженнями від отримання такого відповідального статусу хрещеного батька Руслан ділився в одному з інтерв’ю:

“Я називаю малечу Емма і Улибака. Вона завжди так широко усміхається, коли з нею розмовляють. Я точно їй сподобався і вмію її розвеселити. Хочу тепер познайомити Емму зі своєю племінницею Нікою і буду бородатим нянем”.