“У кожного має бути свій Руслан”: Людмила Барбір зняла обручку та видала свої почуття до Сенічкіна

Ведучих програми "Сніданок з 1+1" Людмилу Барбір і Руслана Сенічкіна неодноразово підозрювали у романі, і щоразу фанати ще більше у цьому впевнюються.

Неможливо уявити канал 1+1 без телепари Людмили Барбір та Руслана Сенічкіна. Недарма у кадрі вони створюють ідеальний тандем, адже поза роботою вони є добрими друзями, а популярності зіркам додає доволі помітна хімія між ними. Важко посперечатися з тим, що герої статті гарно виглядають разом. Саме тому частина глядачів вбачає у стосунках журналістів дещо більше, ніж просто дружбу. Єдине, що не вписується у цю теорію – факт заміжжя Людмили.

Чоловік телеведучої – викладач по айкідо на ім’я Ігор. Саме завдяки коханому Барбір почала займатися східними єдиноборствами та навіть отримала чорний пояс. Пара разом виховує сина Тараса.

Чоловік та син Людмили Барбір
Чоловік та син Людмили Барбір

На особистій сторінці зірки 1+1 в Інстаграмі вкрай рідко з’являються сімейні фото. Крім того, на світських заходах Людмилу зазвичай супроводжує не чоловік, а Руслан Сенічкін. Чи то Ігор Барбір не полюбляє публічність, чи то у їхні подружні відносини з телеведучою втрутилися обставини, і сама вона наче підливає масла у вогонь.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір
Руслан Сенічкін та Людмила Барбір

Так, цього разу у себе в Інстаграмі Людмила Барбір привітала колегу по ранковому шоу з днем народження. 27 вересня Руслану виповнюється 42. Журналістка з’явилася у кадрі разом з Нелею Шовкопляс, в руках зірки тримають паперові голови іменинника:

“Доброго ранку, прокидайтеся разом з нами. Сьогодні я з таким Русланом веду ефір. А ось Неля! Ми сьогодні вдвох працюємо, тому що в нашого колеги по роботі день народження. Ми його вітаємо, ми його обіймаємо. Ми навіть зробили такі паперові голови і ще картонного Руслана сьогодні принесли в студію. У кожного має бути свій Руслан. Русланів багато не буває”, – сказали Неля і Людмила.

Людмила Барбір з паперовою головою Руслана Сенічкіна
Людмила Барбір з паперовою головою Руслана Сенічкіна
Неля Шовкопляс і Людмила Барбір привітали Руслана Сенічкіна з днем народження
Неля Шовкопляс і Людмила Барбір привітали Руслана Сенічкіна з днем народження

Примітно, що на безіменному пальці правої руки Барбір не видно обручки. Невже причиною всьому “службовий роман” з Сенічкіним?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.