Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

15 березня 2024 року телеведуча та актриса Лілія Ребрик та хореограф Андрій Дикою офіційно отримали статус багатодітних батьків. Малятко Адель стала третьою дитиною у зірковій родині. Вдома на неї чекали сестрички – старша Діана, якій вже 11 років та 5-річна Поліна. Про те, як проходять “мамські” будні, Ребрик із задоволенням розповідає в Instagram, а так само ділиться фотографіями, де позує в неймовірно стильному вбранні.

Вагітна Ребрик показала, як скуповує дитячі речі
Вагітна Ребрик показала, як скуповує дитячі речі

Так, напередодні багатодітна мама вперше після народження третьої доньки з’явилася у студії телеканалу “Дім”. На знімках Лілія постала у дуже жіночному вбранні, яке для неї підібрали стилісти. Це була легка шифонова сукня з плісированою спідницею та подовжений кремовий жакет. Доповнили діловий образ мініатюрні прикраси та туфлі на підборах.

Лилия Ребрик показала, как должна выглядеть многодетная мама
Лилия Ребрик показала, как должна выглядеть многодетная мама

На відео, де щаслива Лілія гуляє під весняним дощем, вона постала в ошатній вільній сукні-вишиванці міді-довжини, яка була доповнена класичним чорним жакетом та човниками на шпильках у тон. Цей образ можна сміливо надіти на вихід.

А ось на кожен день мама трьох дочок вибирає спортивний костюм із щільного трикотажу насиченого жовтого кольору, який відмінно поєднується з джинсовою курткою. Доповнили образ, зважаючи на все, кросівки.

Лилия Ребрик показала, как должна выглядеть многодетная мама
Лилия Ребрик показала, как должна выглядеть многодетная мама

Зазначимо, що повсякденних костюмів у гардеробі багатодітної мами є кілька. Лілія вже встигла продемонструвати комплект м’ятного та відтінку запорошеної троянди, які вона вдало поєднувала з дутим жилетом та кутами без задників.

Лилия Ребрик показала, как должна выглядеть многодетная мама
Лилия Ребрик показала, как должна выглядеть многодетная мама

Нагадаємо, що до того як народилася мала Адель Лілія Ребрик знялася у фотосесії, де постала в дуже зухвалому образі, який викликав шквал коментарів у Мережі. Сама ж теледіва пояснила, що хотіла показати, як має виглядати сучасна вагітна жінка.

“Хто сказав, що жінка при надії має бути тільки ніжною та скромною”, – підписала кадри Лілія.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.