Реальна людина: як виглядає та сама Ніно з хіта Олега Винника, який присвятив цю пісню не дружині

Дискографія відомого співака Олега Винника налічує понад 80 пісень, за цей час деякі з них стали справжніми хітами. Артист розповів, хто ж був його музою у створенні легендарного треку "Ніно".

Над більшістю своїх пісень, відомий український співак Олег Винник працював самостійно. Окрім музики, артист також займається написанням лірики, тож мало не кожен трек з його дискографії має свою індивідуальну історію створення.

Також Повелитель вовчиць має тисячі шанувальників по всій Україні та поза її межами. У найпопулярніших хітах Винника нерідко зачіпається тема кохання, тож слухачів вже давно цікавить, хто надихає співака на написання таких текстів. Віддані фани завжди вважали, що пісні Олег присвячує своїй дружині Таїсії Сватко, що більш відома за своїм сценічним ім’ям Таюне. Проте, як виявилось, музою до написання легендарної пісні “Ніно” була не теперішня обраниця виконавця.

Олег Винник розповів про Ніно, про яку написав свій популярний хіт
Олег Винник розповів про Ніно, про яку написав свій популярний хіт

Мало не кожен чув пісню Олега Винника “Ніно”, у якій чоловік співає про почуття до загадкової дівчини. Хоч повелитель вовчиць майже не коментує тему свого особистого життя, історію створення цього треку він все-таки повідав.

Створення цього хіта бере початок ще у шкільні роки Винника. За його словами, тоді він планував привітати свою однокласницю Ніну з днем народження, саме так до майбутнього артиста й прийшли ці рядки. Як коментував раніше Олег, все вийшло спонтанно. Спочатку це був короткий вірш, який він навіть не планував класти на музику.

“Працював над іншим матеріалом. Слова не виходили з голови. Тут же сів за рояль і награв першу-ліпшу мелодію, яка спала на думку, все”, – розповів Винник.

Олег Винник розповів про Ніно, про яку написав свій популярний хіт
Олег Винник розповів про Ніно, про яку написав свій популярний хіт

Як виявилось пізніше, до тієї самої дівчини ще юний Олег мав почуття, проте вони виявились невзаємними. Журналісти навідались до рідного села співака та знайшли Ніну, з’ясувалось що жінка працює продавчинею у місцевому магазинчику.

Жодних коментарів на камеру вона давати не стала. Заздалегідь зазначила, що мала розмову з продюсерами Винника, які попрохали її нічого не говорити ЗМІ.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?