|
01.02.2022 17:45

Дітей Максиму Галкіну народила не Алла Пугачова: як виглядає справжня матір Лізи і Гаррі, які ростуть її копіями

Максим Галкін і Алла Пугачова у 2013 році стали батьками. У пари народилися двійнята Ліза і Гаррі, матір яких, як виявилося, не Примадонна.

Кохання Алли Пугачової і Максима Галкіна завжди різко сприймалося публікою через велику різницю у віці. Ще більше критики та суспільного засудження подружжя вислухало, коли на світ з’явилися їхні діти Ліза і Гаррі. Причиною цьому знову став вік – Примадонні на той момент було вже 64 роки.

Ба більше, артистка в одному з інтерв’ю заявила, що фізично навіть могла народити сама, однак лікарі їй не дозволили цього зробити:

“І що тепер? Попрощатися з молодим чоловіком? Щоб йому народила дітей молода?”.

Дітей Максиму Галкіну народила не Алла Пугачова

Вихід Алла Борисівна для себе знайшла, і Максим його прийняв – сурогатне материнство. Цікаво, що старша донька співачки Христина Орбакайте єдина з родини виступала проти цього, оскільки не хотіла, щоб молодші відчували нестачу материнської уваги, як це було в її дитинстві. Тим не менш, Примадонна на це пішла і зробила Галкіна батьком.

Справжня матір дітей Галкіна і Пугачової вийшла з тіні

В мережі можна зустріти думки з приводу того, що Пугачова не могла надати власну яйцеклітину, оскільки технології ЕКЗ ще були не так добре розвинуті, коли вона була у репродуктивному віці. Крім того, ім’я тієї жінки, яка ощасливила зіркове сімейство, більше не таємниця.

Як виглядає справжня матір дітей Галкіна і Пугачової

ЗМІ називають сурогатною матір’ю Лізи і Гаррі Олену Шириніну з Казані. Максим в минулому розповідав, що обрана ними жінка навіть не знала, чиїх саме дітей виношує, а вже після пологів їй заплатили більше, ніж домовлялися.

Фанати встигли порівняти зовнішність Олени і Лізи. Багато хто вважає їх дуже схожими.

Сурогатна матір дітей Алли Пугачової і Максима ГалкінаЛізи і Гаррі Галкіних

Більше цікавого про сімейне життя Пугачової і Галкіна дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”: