72-річна Алла Пугачова показала обличчя крупним планом та налякала Галкіна: вставні зуби, лисина, обвислі щоки

Легендарна співачка Алла Пугачова у свої 72 роки намагається обдурити старість, однак вигляд її обличчя крупним планом доводить, що ніяка пластика зупинити час не здатна.

Аллу Пугачову люблять і поважають не лише за її творчість, а й за міцний характер та сміливість. У Примадонни завжди була репутація жінки, яка нічого не соромиться, однак останнім часом фанати почали помічати, що артистка все більше маскує свою справжню зовнішність під пластичними операціями, косметологією, фотофільтрами.

Через це на знаменитість ллється немало критики – мовляв, вона не змирилася з неминучим та робить жалюгідні спроби вхопитися за молодість.

Так нещодавно на одній з фанатських сторінок Алли Борисівни в Інстаграмі з’явилося її фото крупним планом, зняте на фронтальну камеру. Мало того, що вона спотворює риси обличчя співачки, так ще й стали помітні вся вади її зовнішності – асиметричність, неприродньо великі губи, ледве заретушовані брилі, тобто обвислі щоки. Лобні зморшки Примадонна спробувала сховати за густим чубчиком.

Користувачі мережі не стримували емоцій від побаченого:

  • “Різні половини обличчя”;
  • “Пишуть: подобається, виглядає прекрасно… Що тут може подобатися? На себе не схожа, жах”;
  • “Скоро впізнавати перестанемо… Перебір у всьому…”;
  • “Я поважаю Аллу, але тут вона не схожа на себе. Хоча молодий чоловік і дітки. Це зобов’язує тримати себе в формі”;
  • “А вік то бере своє”.
Фанати не впізнають Аллу Пугачову з перекроєним обличчям
Фанати не впізнають Аллу Пугачову з перекроєним обличчям

Варто зауважити, що Пугачова ніколи не приховувала захоплення пластикою. Ба більше, Примадонна не соромиться вставних зубів і перуки. При цьому у свої 72 роки Алла Борисівна відрізняється неймовірною бадьорістю духу.

Алла Пугачова з вставними зубами і перукою
Алла Пугачова з вставними зубами і перукою

А що саме легендарна артистка робить зі своїм обличчям, аби якомога довше залишатися молодою, дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.