Святослав Вакарчук виїхав за кордон і показав, з ким проводить вечори: поки кохана сидить з двома малюками

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук покинув територію України задля справи усього свого життя. Зірка показав ексклюзивні кадри з концерту.

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук ще 2 роки тому сказав про те, що йому доводиться розтавляти пріоритети у такі непрості складні для країни часи.

У своєму коментарі пресі він заявив, що заради дітей йому доводиться обирати державу, щоб у його спадкоємців було майбутнє. Свій метод боротьби він, звичайно, обрав одразу, адже це як завжди музика.

Святослав Вакарчук виїхав закордон разом з Океаном Ельзи та дав концерт

Перший рік Святослав Вакарчук знаходився переважно в Україні і взагалі майже не виїжджав за кордон. Але зараз все частіше можна почути, що на концерт Святослава Вакарчука та його музичного гурту можна пройти у різних країнах Європи. Зокрема днями зірка відіграв прекрасний виступ в Единбурзі.

Святослав Вакарчук виїхав закордон разом з Океаном Ельзи та дав концерт

Відповідні кадри з’явилися на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram. На знімках він здебільшого співає, і майже не дивиться в об’єктив. Безумовно, чоловік прекрасно проводить час, адже напевно в неї існує більш радісного та легендарного моменту для музиканта, коли він зустрічається з публікою, яка довго на нього чекала.

Нагадуємо, що декілька років тому стало відомо про народження первістка у співака. Так, хлопчик отримав ім’я Іван. Тоді з’явилися перші плітки про зв’язок співака з продюсеркою Євгенією Яцутою, які згодом підтвердилося, так як жінка знову завагітніла.

2 роки тому на світ з’явилася дочка Святослава Соломія. Вакарчук скаржився на те, що через події в країні в нього майже немає можливості провести час з малюками, і це дійсно сумно, адже артист став батьком у зрілому віці, і вочевидь розраховував на те, що зможе насолодитися цим досвідом на повну.

Але хтозна, можливо пара наважиться на ще одне поповнення, і це відбудеться вже в абсолютно іншу еру. До речі, Святослав Вакарчук також виховував падчерку у стосунках з Лялею Фонарьовою.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?