50-річна Христина Орбакайте звернулася до Пугачової з претензіями, коли народилися Ліза і Гаррі: “Я була проти”

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна Лізі і Гаррі вже по 8 років, але виявилося, що їхня старша сестра Христина Орбакайте була проти другого материнства Примадонни.

Христина Орбакайте з’явилася на світ у 1971 році, саме тоді творчий шлях Алли Пугачової набирав обертів. Через насичений концертний графік матері раннє дитинство Христини пройшло в оточенні бабусі й дідуся. Коли дитині було 2 роки, батьки розійшлися і вона залишилася жити не з батьком Миколасом Орбакасом, а з матір’ю. Однак фактично вихованням спадкоємиці Примадонна не займалася.

В одному зі своїх інтерв’ю Орбакайте розповідала, що в старших класах бачилася з мамою лише на вихідних та на канікулах. Через це вона не підтримувала бажання Алли Борисівни і Максима Галкіна народити дітей:

“В нашому домі питання сурогатного материнства піднімалося багаторазово, але я була проти. Моя мама не вміє бути справжньою матір’ю, тому мені б не хотілося, шоб Ліза і Гаррі відчули нестачу її любові і уваги, як колись я”, – заявила Христина телеканалу “ТВ Центр”.

Алла Пугачова не дала Христині Орбакайте закрутити роман з Авраамом Руссо
Христина Орбакайте назвала Пугачову поганою матір’ю

Пугачова і сама зізнавалася, що шкодує про помилки минулого і не може собі пробачити, що донька виросла одна. Схоже, надолужити втрачене артистка намагається з молодшими дітьми. З Лізою і Гаррі Алла проводить багато часу разом.

Вони з Максимом обожнюють спадкоємців – часто діляться з шанувальниками кумедними відео за участю двійнят, щодня проводжають до школи, займаються їхньою освітою і намагаються дати їм усе найкраще, але при цьому не розпещують дітей.

Ліза та Гаррі Галкіни
Ліза та Гаррі Галкіни

Більше подробиць про сімейне життя Пугачової і Галкіна дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.