|
03.02.2022 12:38

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу переїхав до коханки: молода суперниця співачки окільцювала турка

Колишній чоловік Ані Лорак, з яким вона прожила 10 років у шлюбі, після розлучення зустрів нове кохання і вже живе з молодою пасією – киянкою Лілією.

Про негаразди у стосунках Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу стало відомо після того, як турка застали в компанії моделі в одному з київських барів. До цього моменту зірковий шлюб вважався ідеальним, однак правда виявилася не такою вже й приємною.

Після зради, про яку дізналися всі, Кароліна спробувала пробачити коханого і хотіла зберегти сім’ю, адже у них підростала донька Софія. Втім, згодом історія повторилася. Цього разу артистка стримувати образу не стала і подала на розлучення. Так на початку 2019-го суд розлучив пару. І хоча пройшло вже немало часу, співачка досі пише пісні про розбите серце, а Мурат знайшов нове захоплення.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу одружується вдруге

Чоловік Ані Лорак переїхав до коханки

Налчаджиоглу почав зустрічатися з молодою візажисткою Лілією з Києва. Закохані не одразу розсекретили свої стосунки, а коли почали публікувати спільні фото, нову пасію турка порівняли з Ані Лорак. Більшість користувачів мережі вважають, що дівчина дуже схожа на поп-діву.

Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу

Не всі вірили в серйозність і довготривалість роману Мурата і Лілії, враховуючи його непостійність, однак пара вже живе разом та навіть готується до весілля. Восени 2021-го екс-чоловік Лорак освідчився обраниці, яка каблучку прийняла і сказала “Так”.

Наречена Мурата Налчаджиоглу

У нареченої Налчаджиоглу також є донька від минулих стосунків, для якої він скоро стане вітчимом. А якщо хочете дізнатися, як без батька росте Софія, дивіться наступне відео на YouTube-каналі “Одна минута”: