|
03.02.2022 13:26

39-річна Людмила Барбір показала свою весільну сукню: Руслану Сенічкіну місце нареченого біля красуні не світить

Відома українська акторка і телеведуча Людмила Барбір показала свою весільну сукню, у якій виходила заміж не за Руслана Сенічкіна. Від нареченої не відвести очей.

Зірка ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Людмила Барбір є однією з найулюбленіших глядачами ведучих. Зірка відкрита у спілкуванні з фанатами, дуже позитивна і завжди піднімає настрій. Крім того, не можна не зауважити, що у свої 39 років Людмила виглядає не більше, ніж на 30. Допомагають їй у цьому не лише стилісти, які готують її до ефірів, а й косметологи.

Барбір не приховує – приділяє достатньо багато уваги догляду за обличчям. Вона ділилася з підписниками у соцмережах результатом омолодження, а також підтримує красу й молодість спортом. Знаменитість займається айкідо, кендзюцу і айкідзюцу. Це східні єдиноборства, з яких у ведучої навіть є чорний пояс. Таких результатів вона досягла завдяки своєму чоловіку – тренеру по айкідо Ігорю Барбіру.

Закохані давно разом і виховують спільного сина Тараса. Як вважає Людмила, саме з появою дитини їхня любов стала повноцінною. Хлопчик перейняв від батьків любов до спорту.

Як виглядає син Людмили Барбір

Людмила Барбір показала свою весільну сукню

Під час участі в “Танцях з зірками” Барбір пригадала весілля з коханим свій образ нареченої:

“У мене була елегантна біла сукня. Пишна, але доволі проста. Також лаконічний букет, нічого зайвого”.

Людмила Барбір показала свою весільну сукню

Цікаво, що на світських заходах Людмилу супроводжує не чоловік, а співведучий по “Сніданку” Руслан Сенічкін. Телепарі навіть приписують роман, адже між ними дійсно є хімія. До того ж Сенічкін офіційно холостякує.