|
04.02.2022 17:31

48-річна Таюне розпочинає сольну кар’єру і йде від Олега Винника: “Все сталося, як грім серед ясного неба”

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне, яку вважають таємною дружиною артиста, розпочинає сольну кар'єру і збирається виступати без свого повелителя вовчиць.

Таюне завжди була надійним тилом Олега Винника. Без неї не обходився жоден концерт співака, однак скоро все зміниться. В інтерв’ю журналу “Отдохни!” Таїсія Сватко розповіла, що її підштовхнуло до того, щоб стати сольною виконавицею і коли слухачі почують дебютний альбом зірки.

Виявилося, сам Олег зробив поштовх до змін в житті Таюне, коли написав для неї пісню “Солодкі сльози”:

“Все сталося, як грім серед ясного неба. Я з цією піснею відчула ціну реальних солодких сліз, адже виконувала її не лише на шоу маестро, а й здобула нагороду на “Українській пісні року”.

Таюне розпочинає сольную кар’єру без Олега Винника

Вже зараз Таюне активно працює над своїм першим музичним альбомом. Допомагає їй у цьому ніхто інший, як Олег Винник. Музикантам приписують любовні стосунки та навіть шлюб. Подейкують, одружилися вони студентами, а познайомилися якраз на навчанні в Канівському музичному училищі.

За спогадами сусідів Винника, їхнє з Таєю весілля було простим, але пишним і гучним – столи ломилися від їжі. Гості і молодята гуляли двома селами, був і коровай, і пісні, і всі інші атрибути сільського банкету. Також в ЗМІ можна зустріти інформацію про сина пари Юліана, який живе та вчиться у Німеччині.

Таюне йде від Олега Винника у сольне плавання

Самі Олег і Таюне жодного разу не підтверджували цих чуток, так само як і не спростовували, що наводить шанувальників на думку: мовчання – знак згоди.

Більше подробиць з особистого життя повелителя вовчиць Винника дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”: