“Олег з дітьми такий милий”: Винник і Таюне попалися на фото з дівчинкою, яка тримає їх за руки – таємна донька?

Олег Винник ретельно приховує подробиці особистого життя від публіки, але фанати пильнують за кожним його кроком. Не вщухають чутки про любовний зв'язок співака з Таюне.

Олег Винник – справжній феномен української естради, у якого сотні тисяч прихильників, що обожнюють його творчість. Чого тільки варті хіти “Вовчиця” і “Ніно”, які лунають звідусіль. Та не лише піснями артист цікавий своїй публіці. Його особисте життя – популярна тема для обговорення в мережі.

Подейкують, серце співака зайняла бек-вокалістка Таюне. Це її сценічний псевдонім, справжнє ім’я – Таїсія Сватко. Така студентка була в групі Винника під час навчання в Канівському музичному училищі. Саме з тих часів вони і знайомі. За словами односельчан Олега, в молодості пара зіграла пишне весілля на два села – гуляли всі. Пізніше вони перебралися до Німеччини, де у них народився син Юліан.

Як зараз виглядає син Олега Винника і Таюне Юліан
Олег Винник і Таюне показали свою доньку

Варто зауважити, що жодного разу Винник не підтверджував цієї інформації, так само як і не спростовував, оскільки не хоче виносити на огляд широкого загалу сімейного щастя. Втім, фанати не виключають, що в Олега і Таїсії може бути більше дітей.

Так, в Інстаграмі обговорюють фото Винника і Таюне на сцені з маленькою дівчинкою, яку вони вдвох тримають за руки. Кадр з’явився на одній з фанатських сторінок артистів.

Коментатори у захваті від побаченого і діляться своїми припущеннями:

  • “Це донечка?”;
  • “Гарна дівчинка”;
  • “Олег і дітки – це щось неймовірне”;
  • “Люблю я вас, Олежку і Таюнчик, ви найкращі у світі”;
  • “Олег з дітьми такий милий!”.

Також дізнавайтеся, чому Винник останнім часом рідко буває на сцені:

Схожі статті