|
07.02.2022 14:05

43-річний Дан Балан зробив 37-річній Тіні Кароль пропозицію і отримав неочікувану відповідь: “Я заради тебе”

Шляхи Дана Балана та Тіни Кароль розійшлися назавжди. Артисти не спілкуються і навіть не взаємодіють у соцмережах. Але публіка все ще насолоджується їхньою історією.

Два роки тому мережу та телебачення сколихнула інтрига, яка виникла між Тіною Кароль та Даном Баланом. Її суть полягала у тому, що зірки поводилися так, ніби вони закохані, але будь-яка інформація стосовно їхнього роману була відсутня.

Дан Балан зробив Тіні Кароль пропозицію, а вона відмовила

Публіка поділилася на два табори: одні щиро вірили у кохання між артистами, інші розуміли, що це лише вдалий піар.

Дан Балан зробив Тіні Кароль пропозицію, а вона відмовила

Дан та Тіна поступово переходили від поглядів до дій. Знаменитості публічно обіймалися, трималися за руки та робили одне одному неоднозначні жести, які говорили про небайдужість. Мабуть тому зізнання продюсера вокального шоу Володимира Завадюка справило таке негативне враження на глядачів. Вони відчули себе обманутими і почали питати за це з обох виконавців.

І їм було нелегко, адже довелося пояснювати своїм фанатам, чому вони так себе поводилися. Деякі досі не згодні з їхньою точкою зору.

Втім, фанатські акаунти пари Балана та Кароль досі існують. І не просто існують, вони живуть. Щодня там з’являються нові публікації присвячені стосункам зірок. Наприклад, нещодавно користувачі мережі вирішили згадати, як Дан Балан зробив цікаву пропозицію Кароль на очах у публіки.

Він запропонував їй більше не робити дуетів ні з ким, окрім нього. Тіна здивувалася, але пропозицію не прийняла.

Воно й не дивно, адже він посягнув на святе — на творчість артистки. Щоб дізнатися більше про стосунки Тіни Кароль та Дана Балана, подивіться наступне відео: