“Щасливі разом”: Мама Дана Балана несподівано натякнула на весілля свого сина з Тіною Кароль – фанати дочекалися

Українську співачку Тіну Кароль та молдавського виконавця Дана Балана сватає уся мережа, до того ж прихильників цієї пари можна знайти вже за межами України. Зірки познайомилися під час зйомок шоу "Голос", де вони сиділи у суддівських кріслах. Поки ні Дан, ні Тіна не коментують ці чутки: тим часом у мережі з'являються нові факти їхніх стосунків.

Інтернетний роман Тіни Кароль і Дана Балана продовжується вже більше. Справа в тому, що жоден з артистів жодного разу офіційно не прокоментував чутки навколо їхніх любовних стосунків. Тим не менш у мережі продовжують з’являтися фан-акаунти пари, їхні прихильники й далі створюють аматорські відео та фотоколажі з артистами. А їхня спільна пісня, яку Дан і Тіна записали для фіналу “Голосу” і далі збирає сотні захоплених коментарів.

І навіть після того, як шоу Володимир Завадюк зізнався, що саме він вигадав цей роман задля високих рейтингів його програми, фанати Кароль і Балана продовжують чекати від них зізнання в стосунках. Адже сценарій сценарієм, а почуття часто можуть з’явитися раптово та непередбачувано. До того ж прихильники переконані: артисти зіграли занадто правдоподібно як для вигадки.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

У доказ тому, що телеглядачі все ще продовжують вірити в кохання між суддями “Голосу країни”, вони залишають відповідні коментарі під публікаціями навіть мами Дана – Людмили Балан.

Жінка поділилася з підписниками в особистому блозі новим фото, на якому 63-річна красуня позує у білій короткій сукні з корсетом, який підкреслює її талію. Поряд з нею висить солом’яний капелюшок та стоїть плетена корзинка.

Людмила Балан
Людмила Балан

Під цим фото відразу з’явилися коментарі:

  • “Яка гарна свекруха у Тіни! Данчику пощастило і з дружиною, і з мамою! Які ви всі красиві, диво! Швидше б побачити ваші фотографії з весілля діток! Впевнена, Ви там шикарна!”;
  • “Злим язикам нічого не вдасться вдіяти. Дан і Тіна зараз щасливі разом”;
  • “Ви така гарна та тендітна. Просто красуня.

Схожі статті