74-річна Софія Ротару зникла і не виходить на зв’язок: чому зірка не відповідає на дзвінки та ігнорує повідомлення

Стало відомо, що Софія Михайлівна Ротару припинила виходити на зв'язок. Що відбувається у зірковому сімействі, дізнайтеся у нашій статті.

Як відомо, Софія Михайлівна завжди з увагою ставилася до питань здоров’я та краси. Мабуть саме тому вона досі залишається однією з найпривабливіших жінок української естради.

Софія Ротару розповіла про перенесене з ускладненнями захворювання
Софія Ротару зникла і не виходить на зв’язок

Розгадати секрет молодості зірки намагався не один хірург. До студій запрошувалися різноманітні спеціалісти, а експерти з мережі все ніяк не можуть встановити, якісь пластичні операції вона робила.

Софія Ротару зникла і не виходить на зв’язок

Одночасно з цим, у пресі постійно пліткували про можливі захворювання артистки. У неї підозрювали все: починаючи від раку і закінчуючи хворобою Паркінсона, однак, коли знаменитість дійсно починає хворіти, вона повідомляє про це і журналістів, і фанатів.

Як виглядає юнак, заради кохання якого Софія Ротару посварилася з подругою
Софія Ротару зникла і не виходить на зв’язок

Так, нещодавно стало відомо, що українська Примадонна підхопила омікрон. Ситуація ускладнилася тим, що Софія Михайлівна припинила виходити на зв’язок. Про це повідомляє платформа Blitz +.

Артистка вже кілька днів не розповідає про самопочуття.
Стан хворої на омікрон Софії Ротару непокоїть шанувальників. Співачка зникла із соцмереж, на публіці не з’являється, не відповідає на дзвінки. Концертний директор артистки Сергій Лавров під час бесіди з порталом підтвердив побоювання фанатів. Він теж не може додзвонитися до Софії Михайлівни.

“Я з нею рідко спілкуюся, я їй сам дзвонив, і вона мені не відповіла. Цю новину дізнався лише з інтернету”

Сподіваємося, що знаменитість легко перенесе симптоматику хвороби і повернеться до своїх слухачів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.