Categories Шоу-бізнес

Мама Тоні Матвієнко Ніна вперше розповіла про своє ставлення до зятя Арсена Мірзояна: “Я не хотіла цього шлюбу”

Народна артистка України Ніна Митрофанівна Матвієнко, донька якої заміжня за Арсеном Мірзояном, в інтерв'ю розповіла про своє справжнє ставлення до зятя.

Кохання між Арсеном Мірзояном і Тонею Матвієнко закрутилося після завершення “Голосу країни-1”. Під час проєкту вони дуже здружилися і багато спілкувалися, але про романтику і мови не йшло, адже чоловік був одружений і мав сім’ю з двома дітьми.

Втім, вже у спільному всеукраїнському турі, який музиканти влаштували поза шоу, прийшло розуміння – відчувають одне до одного дещо більше, ніж здавалося спочатку.

Ніна Матвієнко з самого початку не злюбила зятя Арсена Мірзояна

Арсен не давав волю почуттям, поки остаточно не вирішив розлучитися з дружиною. Це рішення він приймав довго і важко, проте зрештою серце не підвело – зараз Мірзоян і Матвієнко щасливі разом та виховують спільну донечку Ніну.

Вочевидь, таке ім’я вони дали спадкоємиці на честь знаменитої бабусі, яка обожнює свою онучку, хоча з самого початку була проти стосунків Тоні і Арсена. Ба більше, Ніна Митрофанівна зізналася, що намагалася навіть перешкоджати їхньому роману.

“Я не хотіла цього шлюбу, і тому я Тоні радила, щоб вона йому так написала, щоб він не їхав сюди. Я її обдурювала. Але вона все одно робила по-своєму. Не хотіла, тому що там двоє дітей, а для мене це категоричне ні”, – розповіла Матвієнко-старша в інтерв’ю програмі “Позаочі” на телеканалі Інтер.

Ніна Матвієнко розповіла про своє ставлення до чоловіка Тоні Арсена Мірзояна

Втім, пізніше артистка зрозуміла, що Мірзоян – нормальна людина і його словам можна вірити. До речі, зараз Тоня і Арсен живуть разом з Ніною Митрофанівною в її будинку. Свою квартиру вони вже придбали, але ще треба зробити ремонт.

Share