Легендарний дует Потап і Настя повертається: продюсер повідомив, коли подружжя планує возз’єднатися на сцені

Відомий український продюсер Потап повідомив про те, що його дует з Настею Каменських повернеться на естраду. Усі деталі в нашій статті.

10 років тому дует Потапа та Насті запалював усі танцполи України. Майбутні подружжя вигравало нагороди, відвідувало премії, активно створювало численні відеороботи і швидко дісталося Олімпу. У якийсь момент Настя Каменських зрозуміла, що їй більше нікуди рости і для подальшого розвитку вона обрала сольний проєкт, окремо від продюсера.

Потап вперше показав свого батька і свекра Насті Каменських
Легендарний дует Потап і Настя повертається

Після новини про весілля зірок, аудиторія втратила надію на те, що вони возз’єднаються на сцені. Адже Настя дуже затребувана у якості сольної співачки, а Олексій знайшов інші способи вести гастрольну діяльність. Однак, нещодавно з’ясувалося, що дует повернеться.

Легендарний дует Потап і Настя повертається

Днями Олексій, який є зараз зірковим тренером “Голосу” в ефірі шоу заспівав з однією з учасниць пісню “На районі”. Після виступу він сказав, що колись дует “Потап і Настя” знову увірветься в український шоубіз. Але, однозначно, пізніше.

“Ми у своєму жанрі вже все повигравали. Тому ми з Настею для подальшого розвитку в музиці вирішили, що закривати дует не будемо, а повернемося до нього, коли у нас знову з’явиться ця енергія і ми захочемо повернутися”, — коментує Олексій Потапенко.

Нагадаємо, що Каменських і Потап виступали в дуеті впродовж 10 років. Потім Потап щільно зайнявся своїм колективом MOZGI, а Настя зайнялася сольною творчістю під псевдонімом NK. На даний момент пара проживає у заміському будинку і активно працює над питанням поповнення в їхній родині. Продюсер мріє стати багатодітним батьком і виховувати спадкоємців з Настею.

Схожі статті