Categories Шоу-бізнес

50-річний Ектор Хіменес-Браво зробив собі пластику: що змінив колумбійський мачо за допомогою хірургів?

Ектор Хіменес-Браво повідом своїм фанатам, чому зник з соціальних мереж на деякий час. Виявляється, 2022-й шеф вирішив розпочати з пластичної хірургії.

Як відомо, Ектор Хіменес-Браво є активним користувачем соціальних мереж. Не буває і дня, щоб шеф-кухар не розповів своїм фанатам про те, де він знаходиться і як проводить свій час.

Ектор Хіменес-Браво зробив собі пластику

Будь то робота, побачення з коханою або відпочинок за кордоном. І тим не менш, напередодні чоловік раптово припинив показуватися на камеру. Причину цього він повідомив вранці 18 лютого. Виявляється він пережив пластичну операцію. Повноцінною її назвати важко, адже це малоінвазивна процедура, і тим не менш, вона направлена на створення естетичного результату.

Ектор Хіменес-Браво зробив собі пластику

Ектор Хіменес-Браво зробив собі пластику. Скріншоти особистої сторінки зірки

Так, Ектор Хіменес-Браво повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що зник тому, що робив пересадку волосся. Операція пройшла днями раніше, і вочевидь кулінар не показувався, тому що виглядав погано.

Чому зірка раптово наважився на цю процедуру достовірно невідомо, але не важко здогадатися, що це пов’язано з його молодою коханою.

Ектор Хіменес-Браво зробив собі пластику

Деякі користувачі мережі навіть думали, що їй немає 18, але Ектор спростував ці плітки, заявивши, що вона повнолітня. Однак, вона все одно дівчина залишається дуже юною, а вродливі молодій жінці хочеться відповідати за всіма параметрами. Варто відмітити, що  по шеф-кухарю не помітно, що ще вчора він пережив хірургічну операцію. І ба більше, навіть до процедури він виглядав розкішно, тож зміни майже непомітні.

Share