46-річна Наталія Могилевська відкрито сказала, що любить екс-чоловіка Жанни Бадоєвої: потіснив Ектора і Гордона

Популярна українська співачка Наталія Могилевська публічно зізналася в почуттях відомому режисеру Алану Бадоєву, який раніше був одружений з Жанною Бадоєвою.

Особисте життя Наталії Могилевської – бурхливе і сповнене чуток. Офіційно заміжньою вона була лише раз, за бізнесменом Дмитром Чалим. Шлюб розпався, не дотягнувши до першої річниці весілля. Нерідко артистку підозрювали і в романах з відомими чоловіками. Ба більше, їй приписували вагітність від судді кулінарного шоу “МастерШеф” Ектора Хіменеса-Браво.

Кілька років тому українські ЗМІ зарясніли заголовками про те, що Наталка при надії. Сумнівів не залишали фото зірки з доволі помітним округлим животом, зняті під час репетиції в студії.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська

Як виявилося, вагітність Могилевської була постановочною. Вона грала роль вагітної співачки в комедії “Київський торт”. Тоді ж гуляли чутки про її любовні стосунки з колумбійським шеф-кухарем, тож в одному з інтерв’ю Наталія навіть назвала його претендентом на батьківство.

Крім Ектора, в коханці поп-діви записували журналіста Дмитра Гордона, хореографів Влада Яму і Раду Поклітару, співака Кузьму Скрябіна та ще багатьох відомих красенів. А цього разу Могилевська дала привід новим чуткам, коли відкрито заговорила про любов до Алана Бадоєва.

Наталія Могилевська зізналася в почуттях Алану Бадоєву

Так, у себе в Інстаграм-сторіз знаменитість виклала спільне фото з режисером, яке зворушливо підписала:

“Мій ангел! Будь щасливий і коханий. З Днем народження! Люблю!”.

Наталія Могилевська зізналася в любові Алану Бадоєву
Наталія Могилевська зізналася в любові Алану Бадоєву

Схоже, співпраця Наталії з Аланом давно вийшла за межі суто робочих стосунків. Вочевидь, зірки дружать і не приховують цього факту від публіки.

Схожі статті