50-річний Ектор Хіменес-Браво зізнався, чому так несподівано повів Олю Мартиновську до РАЦСу: “Дитя на підході”

На улюбленому телеглядачами кулінарному шоу "МастерШеф" вирують справжні пристрасті. Після походу до РАЦСу з Мартиновською Ектор Хіменес-Браво заговорив про поповнення.

Головний шеф-кухар країни Ектор Хіменес-Браво – статний чоловік родом з Колумбії, про якого мріють безліч жінок. Але схоже, що шансів підкорити його серце більше немає, адже нещодавно кулінар зізнався, що зустрів кохання і перебуває у серйозних стосунках.

Відкривати особистість своєї обраниці зірка СТБ не став, щоб не надавати зайвого розголосу приватному життю, хоча й опублікував романтичне фото з коханою. Щоправда, позує вона до камери спиною, тож фанатам залишається тільки здогадуватися, хто ця щасливиця. Втім, підписники Ектора в Інстаграмі вже висунули свою версію і впевнені, що він зустрічається з Ольгою Мартиновською, колегою по “МастерШеф”.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Що цікаво, раніше їй приписували роман з Володимиром Ярославським, однак після викриття шанувальниками вона чесно сказала:

“Нас розсекретили”.

Ольга Мартиновська зізналася, що їх стосунки з Ектором Хіменесом-Браво розсекретили
Ольга Мартиновська зізналася, що їхні стосунки з Ектором Хіменесом-Браво розсекретили

На цьому пристрасті не закінчуються. Днями Хіменес-Браво запропонував Матиновській піти з ним до РАЦСу, і вона без сумнівів погодилася. А вже зараз Ектор інтригує натяками на поповнення.

У Мартиновьскої і Хіменеса-Браво на підході “дитя”

Так, у соцмережах кулінар показав, як проходили зйомки реклами для нового продукту, обличчям якого він виступає особисто, та написав:

“Наше нове дитя на підході”.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що у них з Мартиновською на підході дитя
Ектор Хіменес-Браво зізнався, що у них з Мартиновською на підході дитя

Вочевидь, мова йшла не про батьківство, хоча шеф-кухарю вже є про кого турбуватися. Хіменес-Браво має двох собак породи бельгіський грифон, яких всюди бере з собою. Лупіта взагалі вже знає усі закуточки гримерки свого зіркового хазяїна, адже він часто приїздить на знімальний майданчик “МастерШеф” разом з нею.

Схожі статті