Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна: підкорила серце Чмерковського, але народить від іншого

Стало відомо, що переможниця першого сезону романтичного шоу "Холостяк" з Максимом Чмерковським Олександра Шульгіна завагітніла. Усі деталі в нашій статті.

2011 року Олександра Шульгіна стала першою переможницею шоу “Холостяк”. Дівчина підкорила серце Максима Чмерковського, посунувши Яну Соломко, яка ще довго приходила до тями після програшу. Тим не менш, разом зіркам було не суджено бути. Менше, ніж через місяць пара вирішила розстатися.

Максим Чмерковський з Олександрою Шульгіною і нинішньою дружиною з сином
Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна. Максим Чмерковський з Сашею і нинішньою дружиною з сином

Доля склалася таким чином, що усі троє перебралися жити до Сполучених Штатів Америки. Максим Чмерковський став зіркою “Танців з зірками”, а Олександра Шульгіна працює дієтологом.

Яна Соломко
Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна

Яна ж досі намагається побудувати музичну кар’єру.

Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна

Своє особисте життя Олександра владнала, але не показує свого обранця через те, що він не хоче публічності. Їхні стосунки зайшли настільки далеко, що нещодавно вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що вагітна.

Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна

Повідомлення вона супроводила відповідним кадром, на якому постала з круглими животом. Вочевидь, вже через декілька місяців у Олександри Шульгіної з’явиться первісток. Батька дитини вона не показує, але 14 лютого, на честь свята зробила виключення.

Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна

Дівчину вже активно вітають з майбутнім поповненням у родині. На даний момент жодних деталей стосовно появи малюка у родині Саші немає. Жодних сумнівів, у майбутньому вона доповнить інформацію, адже її блог є сиейозним джерелом її доходу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.