|
18.02.2022 23:41

Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна: підкорила серце Чмерковського, але народить від іншого

Стало відомо, що переможниця першого сезону романтичного шоу "Холостяк" з Максимом Чмерковським Олександра Шульгіна завагітніла. Усі деталі в нашій статті.

2011 року Олександра Шульгіна стала першою переможницею шоу “Холостяк”. Дівчина підкорила серце Максима Чмерковського, посунувши Яну Соломко, яка ще довго приходила до тями після програшу. Тим не менш, разом зіркам було не суджено бути. Менше, ніж через місяць пара вирішила розстатися.

Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна. Максим Чмерковський з Сашею і нинішньою дружиною з сином

Доля склалася таким чином, що усі троє перебралися жити до Сполучених Штатів Америки. Максим Чмерковський став зіркою “Танців з зірками”, а Олександра Шульгіна працює дієтологом.

Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна

Яна ж досі намагається побудувати музичну кар’єру.

Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна

Своє особисте життя Олександра владнала, але не показує свого обранця через те, що він не хоче публічності. Їхні стосунки зайшли настільки далеко, що нещодавно вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що вагітна.

Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна

Повідомлення вона супроводила відповідним кадром, на якому постала з круглими животом. Вочевидь, вже через декілька місяців у Олександри Шульгіної з’явиться первісток. Батька дитини вона не показує, але 14 лютого, на честь свята зробила виключення.

Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна вагітна

Дівчину вже активно вітають з майбутнім поповненням у родині. На даний момент жодних деталей стосовно появи малюка у родині Саші немає. Жодних сумнівів, у майбутньому вона доповнить інформацію, адже її блог є сиейозним джерелом її доходу.