“Попіарилися та розбіглися”: перший Холостяк Максим Чмерковський зізнався, що йому соромно за участь у шоу

Суддя шоу "Танці з зірками" Максим Чмерковський з'явився вперше на українському телебаченні в 2011 році. Тоді хореограф прилетів в Україну зі Штатів на декілька місяців заради зйомок у першому сезоні найромантичнішого шоу "Холостяк". Сьогодні цей досвід зірка не любить згадувати.

Максим Чмерковський цього року вперше за довгий час прилетів до рідної України заради зйомок у дев’ятому сезоні шоу “Танці з зірками”. Долю учасників на паркеті хореограф кожного ефіру вирішував разом із колегами Владом Ямою та Катериною Кухар.

Сам же Максим 14 разів брав участь в американській версії “Танців з зірками”, щоправда у ролі не суворого члена журі, а учасника. Він складав пару актрисам, співачкам та спортсменкам із США. За океаном Чмерковський двічі отримував бронзу, двічі срібло, а в останньому сезоні здобув перемогу разом із фігуристкою Меріл Девіс. Після цих досягнень він по праву зайняв суддівське крісло в українській версії проєкту.

Судді Танців з зірками та ведучий Юрій Горбунов
Судді Танців з зірками та ведучий Юрій Горбунов

Проте на українському телебаченні Максим Чмерковський з’явився вперше в нетиповому для себе телепроєкті – хореограф став першим “Холостяком” на СТБ. За серце привабливого українця з Америки боролися два десятки дівчат, а під час фіналу вся країна розділилася на два табори – одні вболівали на Олександру Шульгіну, яка в результати й отримала пропозицію від Максима. Інша половина підтримувала Яну Соломко.

З переможницею у Чмерковського так і не склалося щасливого сімейного життя. Пара розійшлася через декілька місяців після фіналу – Холостяк повернувся самотній до Штатів. Через декілька років він одружився, зараз Максим виховує з коханою сина.

Максим Чмерковський та Олександра Шульгіна
Максим Чмерковський та Олександра Шульгіна

Сам чоловік заявляє, що зараз він розуміє: стати “Холостяком” було неправильним рішення для нього:

“Я не про популярність, а про те, у що я вірю чи не вірю. Я не вірю, що вибирати з людей – це правильно. Зазвичай це так – телевізійний роман, попіарився і потім розбігся”, – прокоментував хореограф шоу.

За словами Чмерковського, зараз йому соромно за участь у “Холостяці”, проте головне, що сьогодні він дійсно щасливий.

Схожі статті