Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Півроку тому країну потрясла новина про смерть душі української пісні Ніни Митрофанівни. Легенда естради пішла з життя раптово, нікого не попередивши. Про захворювання зірки знали лише найрідніші. І згодом стало відомо, що Матвієнко хворіла на онкологію.

Для Тоні це стало великим випробуванням, адже попри знання щодо стану матері, вона була не готова з нею попрощатися. Жінки були неймовірно близькі, жили під одним дахом, були одне для одної опорою та натхненням.

Тоня Матвієнко показала, як відсвяткувала Великдень з сім’єю

5 травня артистка вперше відсвяткувала Великдень без своєї мами, яка до того ж була дуже релігійною людиною. Співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку кадрів, на яких показала, як провела цей день разом з рідними. Помітно, що Тоня хоче і посміхається, але здебільшого заплющує очі.

Тоня Матвієнко показала, як провела Великдень без матері. Скріншоти особистої сторінки зірки

Через це складається враження, ніби співачка насправді важче переживає усе всередині, ніж показує. Тим паче, що поруч знаходяться її дочки та чоловік, а тому Матвієнко не може собі дозволити зайвий раз пролити сльозу за матір’ю.

Примітно, що саме в такі моменти ми найгостріше відчуваємо відсутність близьких людей. День народження, зимові свята, Великдень, — усі вони нагадують про дитинство та теплоту материнських долонь.

Зазначимо, що в своєму інтерв’ю Тоня Матвієнко вже зізнавалася, що змогла пережити цю велику втрату здебільшого завдяки тому, що була зайнята організацією церемонії прощання та похорон. 40 днів вона була неймовірно зайнята, а тому не могла повністю поглинутися горем. Однак, пізніше вона почала виходити на зв’язок у своєму мікроблозі та показувати сльози, які проливала за Ніною Митрофанівною.

А зараз співачка виглядає більш-менш впевненою та з хорошим настроєм. Але це не виключає імовірності того, що вона одягає маску, аби приховати справжні емоції.

Схожі статті