“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Останні декілька місяців співачка Аліна Гросу одне тільки і робить, що розбурхує зацікавленість прихильників щодо власного особистого життя. Перший час, коли артистку знову побачили у весільному образі, багато хто припустив, що він був створений лише заради зйомок нового кліпу. Проте все ж з часом знаменитість розсекретила, що дійсно вдруге вийшла заміж.

Однак донині показати обличчя свого коханого Аліна Гросу так і не наважилася. Чи то можливо артистка боїться осуду — адже все вказує на те, що заміж вона вийшла за російського актора Романа Полянського, який замовчує вторгення РФ в Україну — , чи то через можливість витримати інтригу та навіть дещо роздмухати ажіотаж довкола свого особистого життя.

Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка
Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка

Проте і сама Аліна Гросу не втрачає можливості іноді пожартувати на цю тему. А на своїй сторінці в Instagram співачка “підкинула” підписникам ще декілька ймовірних причин, чому вона не поспішає показувати широкій аудиторії власного коханого:

“Невже в нього є коханки, і тому він не світить обличчям? Чи може не хрещений?…” — пожартувала Аліна Гросу.

Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка
Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка

Варто зазначити, що прихильники Аліни Гросу більш ніж впевнені, що вдруге вона вийшла заміж саме за Романа Полянського, хоча й деякий час пара не була разом. Відомо, що українська співачка та російський актор зустрічалися ще до початку широкомасштабної війни, але пізніше знаменитості розірвали свої стосунки. Сама Аліна казала, що ні з ким більше не зустрічається, а Роман тим часом навіть покинув Україну та повернувся у москву, де засвітився на одному зі світських заходів. Втім, схоже, закохані все ж змогли подолати усі перешкоди та відновити спілкування і навіть офіційно стати чоловіком та дружиною.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.