Найбагатша учасниця “МастерШеф. Битва сезонів” Катерина Велика стала мамою в 40 років: хто народився і як назвали

Фіналістка "МастерШеф-5" та учасниця "МастерШеф. Битва сезонів" Катерина Велика вперше стала мамою в 40 років. Кого виховує зірка телебачення?

Катерина Велика – одна з найяскравіших учасниць улюбленого кулінарного шоу країни “МастерШеф”. Вона – успішна, впевнена в собі заможна жінка, яка досягла успіхів завдяки своїй працьовитості. Катя завжди мріяла мати власне туристичне агентство, вже у 24 роки свою мрію вона втілила в життя, хоча й було нелегко – для цього вона у 17 пішла працювати кур’єром.

Заміж героїня статті теж вийшла за розумного і успішного чоловіка, якому не одразу вдалося привернути увагу красуні. Катерина жартує – дружиною Андрія Великого стала заради прізвища. Її обранець – експерт з інвестицій, стартапів і криптовалют. Подружжя продовжує нарощувати свій капітал та живе, ні в чому собі не відмовляючи.

Як виглядає чоловік Катерини Великої з МастерШеф
Учасниця МастерШеф. Битва сезонів Катерина Велика стала мамою в 40 років

В 2020-му 16 жовтня у пари народився первісток, про що Велика повідомила в Інстаграмі:

“Вже в дитинстві дуже цікавило питання: “Чому у дорослих так все складно?”. У всіх романах цілковита драма. Кохає одного, заміж виходить за іншого, закохалася і під потяг. Адже у дорослих ідеальне життя – прийшов з роботи, уроки вчити не треба, спати вдень теж, ніхто тобі не може говорити, що робити, закохуйся і живи собі в кайф. Вже в 10 років був план – знайду ідеальну людину і буду пестити і плекати його, а він мене. Але є ще одне питання: “Коли ж час ставати батьками?”. Відповідь я вирішила шукати у мого мізкоправа. Відповідь мене ошелешила: “Народжувати треба від того, з ким буде про що поговорити через 15 років”. Тоді виникає питання, а як же це зрозуміти. Відповідь: “Ти хотіла мати своє турагенство, і воно в тебе з’явилося вже в 24 роки, але для цього ти пішла працювати кур’єром в 17 років. Ти розумна, сама зрозумієш”. Отже, треба чекати”.

На момент появи спадкоємця на світ Катерина та її чоловік якраз були знайомі стільки, скільки потрібно:

“Ми знайомі з Андрієм вже 15 років. Нам є про що поговорити. Я завжди просинаюся раніше чоловіка, але не встаю, а чекаю, поки він прокинеться, адже навіщо мені потрібен найкрасивіший день, в якому немає його? Наш син народився сьогодні, Андрій Андрійович Великий, 3130 грамів і 51 сантиметр. Він схожий на нас обох. Красивий янгол, що спустився з небес. Ми тебе любимо”.

Схожі статті