|
23.02.2022 19:42

Олександр Пономарьов розповів про глибокі рани, отримані під час відпочинку в Карпатах: “Не потрібно повторювати”

Співак Олександр Пономарьов розповів, як спробував екзотичну спа-процедуру під час відпочинку в Карпатах. Своїм шанувальникам артист не радить її повторювати.

Співак Олександр Пономарьов розповів, що під час однієї із відпусток пробував лікування гірудотерапією, тобто — п’явками. Він згадує свій досвід із здриганням, і стверджує, що не хотів би повторити процес ще раз. Поставити п’явок йому запропонували під час перебування в Карпатах. Пономарьову заявили, що гірудотерапія – це дуже корисно і повністю безпечно, тож артист без зайвих сумнівів наважився на експеримент.

“Давно, я був у Карпатах, мені сказали: “хочеш, ми тобі п’явки поставимо?”. Кажу:»Давай”. Поставили, потім кров лилася з мене, як зі свині. На шию. Просто, кажуть-це корисно для здоров’я, п’явки розріджують кров. І вона не зупинялася годину-півтори. Ми прям серйозно були в кровище”,- зізнався співак на телеканалі “Україна”.

Олександр Пономарьов

Після самої процедури він запевняє, що при жодних обставинах не повторив би її знову. За словами Олександра, місця укусів п’явок почали дуже кровоточити – це не на жарт налякало виконавця. Особливо, коли він спробував зупинити кров.

Для цього Пономарьов сам пішов до аптеки, де придбав усе необхідне – вату, бинти та стерелізуючі засоби. Лише так йому вдалося хоча б трохи покращити ситуацію з ранами, які утворилися після п’явок.

“В аптеку зайшли, взяли бинт, доклали, потім кров вже зупинилася. Я думаю, що не потрібно цього повторювати. Якщо вже лікуватися, потрібно довіряти професіоналам”, – підкреслив Олександр.

Олександр Пономарьов

Після того випадку Олександр почав набагато уважніше ставитися до свого здоров’я, що також радить робити і своїм слухачам. Особливо співак наголошує на тому, що варто уникати непрофесіоналів та любителів у медицині.