47-річний Олександр Пономарьов показав себе у дитинстві та порівняв з власним сином: наче близнюки

Олександр Пономарьов показав наскільки вони з сином схожі.

Олександр Пономарьов – український співак, продюсер, композитор, поет і актор. Біографія артиста нараховує десятки нагород, включаючи Заслуженого та Народного артиста України. Співак представляв свою країну на пісенному конкурсі “Євробачення” в 2003 році. Музика Олександра заворожує, манить і змушує слухати його ще і ще. Популярний український співак і золотий голос України Олександр Пономарьов у своєму житті був одружений двічі. І двічі він розлучався з обраницями. Не дивлячись на те, що його надії стосовно кохання розбилися, в нього залишилися прекрасні діти.

Олександр Пономарьов.

Діти Олександра Пономарьова

Від першої дружини Олени Мозгової у нього є донька Євгенія, яка проживає в Португалії. У 2006 році Народний артист України одружився вдруге на Вікторії Мартинюк, від якої через рік у співака народився син Саша. Однак відносини пари дали тріщину, і вони розлучилися. Після двох розлучень він тримає своє особисте життя за сімома замками. Хоча чутки про його роман  вільно гуляють мережею.

Саша Пономарьов – копія батька

47-річний співак – активний користувач мереж, тому він часто ділиться новими знімками та відеороликами. Так, деякий час назад він поділився знімками свого спадкоємця. До речі, 14-річний хлопець займається спортом і не байдужий до музики.

Нещодавно народний артист України опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фотопорівняння, на якому сам співак постав у віці 14 років і так само його син.

Неймовірна схожість батька та сина просто вражає. Користувачі одразу ж підтримали Олександра у думці, що вони їх з сином просто не відрізнити.

Схожі статті