|
01.03.2022 14:09

Дантес заспокоює Надю Дорофєєву і не втрачає надії на здоровий глузд росіян: “Зупиніть Путіна та війну”

Це яким треба бути звіром, щоб віддати такий наказ. І якою ж треба бути своєю чергою жахливою людиною, щоб виконати такий наказ!

В Україні триває війна. Російська Федерація – агресор. Вона розв’язала війну з нашою Батьківщиною!
Представники українського та світового шоубізнесу засуджують війну.

Нещодавно Дантес, який є талановитим українським співаком, розмістив на своїй сторінці в інстаграм емоційне звернення до росіян. Він звернувся до громадян Росії, щоб вони виходили на вулиці та зупинили війну, своїми демонстраціями. Щоб росіяни зажадали від Путіна закінчити агресію.

З того страшного відео, яке було опубліковане співаком, видно, як у його рідному Харкові в центрі вибухнула ракета. Дантес зненавидів політичну владу Російської Федерації за війну проти України. Скільки вже постраждало населення нашої країни, зруйновано міста та вбито невинних людей.
Дослівно: “Ви несете життя, вдома, ви, с*ки, несете моє дитинство!”

Це яким треба бути звіром, щоб віддати такий наказ. І якою ж треба бути своєю чергою жахливою людиною, щоб виконати такий наказ!
Прочитайте емоційне звернення Дантеса. Він із болем у серці розповідає про місця, де пройшло його дитинство та юність. Де співак навчався та змужнів. А тепер це у руїнах і завдяки російському агресору.
Також уважно перегляньте відео.

Бережіть себе та своїх близьких. Не піддавайтеся паніці, слухайте та дивіться лише офіційні джерела інформації та події цих днів.