Світлана Лобода: “Моє серце розривається. Я просто плачу”. Співачка перервала мовчання і залилася сльозами

Співачка написала на своїй сторінці в інстаграм, що вона плаче і хоче, щоб це все швидше закінчилося. Проте вона не називає, що Російська Федерація розв'язала війну проти суверенної України.

Представники шоубізнесу, які гастролюють у Росії “прокинулися” і почали закликати до миру.
Адже представники українського шоубізнесу вже протягом тижня закликають усю світову спільноту зупинити війну Росії з Україною. Світлана Лобода тільки після того, як російський агресор розпочав повномасштабне вторгнення, почала реагувати на цю підступну і підлу війну.

Хоча треба віддати належне, що Світлана Лобода значно оперативніше зреагувала на війну в Україні, розв’язану Російською Федерацією, ніж гастролерка Ані Лорак.
Співачка написала на своїй сторінці в інстаграм, що вона плаче і хоче, щоб це все швидше закінчилося. Проте вона не називає, що Російська Федерація розв’язала війну проти суверенної України.

Світлана Лобода

Світлана Лобода весь час зв’язуватиметься з рідними, друзями та близькими та не може зрозуміти, як це можливо.

Своєю чергою Ані Лорак, яка гастролює Росією лаконічно відреагувала на агресивну політику РФ і розпочату нею війну з нашою Батьківщиною.
Ані Лорак розмістила на своїй сторінці в інстаграм кілька картинок, якими натякає, що вона виступає за мир між Україною та Російською Федерацією.

І все – більше нічого! Ані Лорак не закликає зупинити війну! Вона не співчуває народу України!

Схожі статті