Святослав Вакарчук звернувся до громадян РФ, щоб ті припинили війну: “Не мовчіть! Поки що не зовсім пізно!”

Артист вважає, що ім'я злочинця знає весь світ - це агресор Путін, і зупинити його зможуть саме росіяни. Він закликає не мовчати, виходити на вулиці громадянам Росії у всіх її куточках, великих і малих містах, селищах.

Популярний фронтмен рок-гурту “Океан Ельзи” по-жорсткому звернувся до росіян.
Артист прямо відносить теперішні дії Російської Федерації до військового злочину, за масштабністю якого у Європі не було більшого з часів Другої Світової війни.
Лідер популярного українського гурту звернувся до громадян Росії, чий президент почав жахливу війну проти нашої держави.

Записаний відео – ролик відомий артист розмістив на офіційній сторінці популярного телевізійного шоу “Голос країни” в соціальній мережі Instagram.
Про що йде мова у відео. Святослав повідомляє, що на українській землі гинуть люди від влучання російських ракет. Наші ще декілька днів назад мирні міста знаходяться під прицілом та ударами російських балістичних ракет. Маленькі українці народжуються у бомбосховищах, заявляє Святослав.

Артист вважає, що ім’я злочинця знає весь світ – це агресор Путін, і зупинити його зможуть саме росіяни.
Вам може здатися, що не все може вийти, ви думаєте, що це дуже страшно – піти на вулиці всім гуртом та вимагати від своєї влади припинити цей жах, почати виводити російські війська з української землі.

Але цей страх нікчемний перед тим безумством, до якої прірви приведе вас усіх божевільний диктатор – про таке наголосив Святослав Вакарчук у своєму зверненні.
Він закликає не мовчати, виходити на вулиці громадянам Росії у всіх її куточках, великих і малих містах, селищах. Лідер групи “Океан Ельзи” пропонує вимагати припинення війни та не мовчати.

Схожі статті