Categories шоу-бізнес

Поки Арсен Мірзоян захищає країну, Тоня Матвієнко приймає квіти від іншого: без уваги чоловіків не залишиться

Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко та дружина Арсена Мірзояна Тоня на 8 березня отримала квіти від іншого чоловіка, поки її коханий хоробро захищає Україну.

24 лютого в України розпочалася загарбницька війна, яку підло розв’язала Росія. Це розділило життя кожного українця на до та після, і зірки шоу-бізнесу не стали винятком.

Є артисти, які на передову не йдуть, але намагаються підтримати бойовий дух співвітчизників у соцмережах, а також займаються волонтерством, а є й такі, хто без зайвих роздумів став на захист рідної неньки України. Серед них – зять Ніни Митрофанівни Матвієнко Арсен Мірзоян.

Поки Арсен Мірзоян захищає країну, Тоня Матвієнко приймає квіти від іншого

Про те, що співак вступив до лав захисників, стало відомо з Інстаграму Тоні Матвієнко, яка не приховує – найважчим для неї було саме відпустити коханого, адже невідомо, коли вони в наступний раз зможуть обійнятися та чи зможуть взагалі. Втім, Арсен прийняв тверде рішення, тож Антоніна зібрала волю в кулак і відпустила чоловіка з молитвами й вірою в перемогу.

Поки Мірзоян знаходиться в центрі подій, Матвієнко разом з доньками Ніною та Уляною перебуває у безпечному місці. На 8 березня дівчата навіть не залишилися без квітів. У власному блозі артистка показала кадри, на яких чолов’яга з заправки подарував їй, Уляні й Ніні букети тюльпанів, що дуже розчулило Тоню.

Поки Арсен Мірзоян захищає Україну, Тоня Матвієнко приймає квіти від іншог

До речі, з опублікованих кадрів легко зрозуміти, що зіркова родина за кордон не виїхала, а залишилася на Батьківщині.

Навіть у такі важкі для усіх часи чоловіки залишаються чоловіками та дбають про дівчат понад усе. Слава Україні!

Share