|
08.03.2022 19:56

Олег Винник переписав свою легендарну “Вовчицю” на “Паляницю”: головний вовк країни підтримує бойовий дух як може

Підкорювач жіночих сердець, артист та музикант Олег Винник підтримав бойовий дух українців своєю творчістю та переписав легендарну "Вовчицю" на "Паляницю".

Олег Винник – відомий український співак, від якого в захваті мільйони жінок, що зовсім не дивно. Його репертуар чуттєвий і проникливий, він має привабливу зовнішність та добре серце, а також з особливою теплотою відноситься до своїх слухачів. Безліч фанаток мріяли б опинитися на місці його коханої, проте воно вже зайняте.

Подейкують, Олег одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне. Причому їхнє кохання зародилося ще у студентські часи. За спогадами колишніх викладачів Винника з Канівського музичного училища, де він отримав освіту, ледь не с самого початку навчання майбутня зірка оточив увагою найскромнішу дівчину на курсі – Таю Сватко. Саме так насправді звуть Таюне.

Олег Винник переписав свою легендарну Вовчицю спеціально для росіян

Весілля молоді зіграли пишне, на два села, з короваєм, піснями й плясками. А пізніше закохані перебралися до Німеччини на заробітки, де у них народився син Юліан.

Українську сцену подружжя також підкорило разом. Винника, до речі, жартівливо називають повелителем вовчиць, а його шанувальниць – вовчицями. Саме так і називається один з головних хітів артиста, який він трохи переписав і модифікував в умовах війни, що розв’язала Росія проти України.

Так, в Інстаграмі Олега Винника з’явилося сторіз з таким текстом:

“Падав безжалісно “Град”, била блискавиця – більше не скаже моск*ль слово “Паляниця”.

А ось як в оригіналі звучали ці рядки:

“Падав безжалісно град, била блискавиця. Гріла під серцем вовчат Молода вовчиця”.