|
08.03.2022 23:53

“Більше 70 людей під нашим дахом”: співачка Аліна Гросу продовжує прихищати переселенців з України у себе вдома

26-річна співачка Аліна Гросу разом зі своїми батьками у воєнний час активно опікується біженцями з усієї України. У рідних Чернівцях артистка прихистила вже понад 70 людей.

Аліна Гросу довгий час разом із батьками мешкала в Чернівцях, однак коли ще в дошкільному віці Аліни сімейство перебралося до Києва, де дівчинка почала активно розвивати свою співочу кар’єру. Однак на час російсько-української війни виконавиця вирішила повернутися до рідної домівки, аби допомагати переселенцям з усієї країни.

Аліна разом із мамою й татом організувала пункт, у якому надає помешкання жінкам та дітям. Наразі під її дахом знайшли прихисток вже понад 70 людей, яких співачка радо приймає та забезпечує речами першої необхідності – харчами, водою, засобами гігієни та постіллю.

“Ще трішки простору та місць забезпечили сьогодні. Вже більше 70 людей зараз знаходяться під нашим дахом”, – написала Гросу в особистому блозі.

Аліна Гросу продовжує прихищати переселенців

Достеменно невідомо, у якому саме приміщенні Гросу надає житло переселенцям. Однак вона постійно натякає, що люди живуть саме в її рідній домівці, де вона виросла та де постійно проживають її батьки.

Прихисток, облаштований Аліною Гросу

Виконавиця регулярно закуповує нові ліжка та необхідні речі для людей. Результатами своєї діяльності вона ділиться з фанатами в особистому блозі. За словами Аліни, вони це робить не для піару, а щоб надихати інших українців допомагати один одному та підтримувати ближніх у непростий час:

“Давайте допомагати один одному! Давайте бути одним цілим! Давайте робити добрі справи,бо тільки добро – це сила! А сила нам зараз більше всього потрібна! Добро обов’язково переможе”, – звернулася Гросу до своєї аудиторії.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.