|
09.03.2022 14:50

На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці: поки зірка захищає Батьківщину, вороги зазіхнули на святе

Будинок відомого українського спортсмена Олександра Усика потрапив під обстріл під Києвом. Що сталося, дізнайтеся детальніше в нашій статті.

Коли відомий український спортсмен Олександр Усик дізнався, що на його рідну Україну напала Росія, він повернувся з-за кордону, щоб долучитися до рядів територіальної оборони і захищати свою батьківщину. Велика кількість зірок послідувала тому ж самому прикладу і на даний момент вони ділять зі звичайними людьми один стіл та одну мету. І поки Олександр віддає свій борг Україні, його дружина поділилася неприємними новинами.

На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці

На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці

Виявляється, у зіркового подружжя був будинок у Ворзелі, і нещодавно район був обстріляний. Зокрема, постраждала нерухомість пари. Про це повідомила дружина спортсмена на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Є інформація, що це вчинив загін з чеченських воїнів під командуванням Рамзана Кадирова.

На будинок Олександра Усика під Києвом напали кадирівці. Скріншот особистої сторінки дружини спортсмена

Тим часом і серед зірок є постраждалі. Нещодавно стало відомо про загибель українського актора Паші Лі, а режисер та ведучий “Орла та Решки” Євген Синельников вже три дні не виходить на зв’язок. Сім’я залишилася у підвалі будинку, який також постраждав під час воєнних дій. Антон Птушкін досі не може зв’язатися зі своїм колегою і дуже хвилюється за його життя і життя його дітей. Також українські артисти неодноразово створили відеозвернення для росіян з закликом припинити війну.

Серед українських артистів виявилася маса героїв і нашому народові є ким та чим гордитися.