Влада Яму ледь не посоромили на всю країну, змусивши зізнатися у своїй найбільшій фобії

Мати фобію - нормально, головне вчасно з нею впоратися, аби вона не заважала нормальному існуванню.

Щирість зірок – дуже цінна для прихильників, адже це дає можливість зрозуміти, що у всіх проблеми однакові та варто вчитися з ними справлятися.

Нещодавно, на одному популярному шоу Влад Яма зізнався, що має одну фобію з дитинства. Зірковий хореограф боїться котів. Здавалося, у кожного другого ці тварини мешкають вдома.

Це все сталося на шоу “Хто зверху?”. Зірці випало завдання відкрити про себе цікаві факти. Опоненткою танцюриста стала Леся Нікітюк. Нагадаємо, що між кумирами сталася сварка.

Річ у тім, що ведуча була учасницею шоу “Танці з зірками” у 2018 році. Серед членів журі був Влад Яма. Артист дуже прискіпливо ставився до Лесі. Він майже на кожній передачі критикував роботу її, як новачка, чим і заслужив немилість конкурсантки. Прямолінійна та проста жінка не втрималася та порадила судді проекту буквально закрити рота.

Цей випадок був пригаданий і на останньому шоу, за участі Ями. Нікітюк пожартувала, що можливо їх конфлікт як раз таки та був пов’язаний з фобією хореографа. Правда в тому, що ведуча згідно китайського гороскопа – кіт.

Танцюрист в ефірі шоу зізнався про фобію

Жарти-жартами, проте, Влад скаржиться, що отримав дійсно серйозні травми від подряпин вусатого. Артист розповів, що травина буквально повністю його понівечила. Прикро, але такий випадок був неодноразовим у житті.

З фобією важко впоратися й досі. Танцюрист розповів, що колись, коли тільки починалася його кар’єра у Києві, він вирішив по-бюджетному зняти кімнату. Жити в одній квартирі довелося з хазяйкою. Вночі молодий квартирант дізнався, що в нього є ще одна сусідка, яка має хутро та кігті. Кішка намагалася продертися до кімнати Влада. Виявилося, що пухнаста зовсім не збирається дружити, якщо подряпала навіть свою хазяйку.

Наступного ранку хлопцю довелося з’їхати з тієї квартири геть, попри те, що оплатив помешкання на 2 місяці вперед.

Звісно, така інформація не могла не здивувати глядачів.

Схожі статті