|
10.03.2022 16:33

Сина та онука Софії Ротару, які намагалися втекти з України на саморобному плоту, відпустили: покарання не буде?

Декілька днів тому Руслан та Анатолій Євдокименко були затримані пограничними службами під час спроби втекти за кордон. Як складеться доля чоловіків?

Декілька днів тому стало відомо, що син Софії Ротару Руслан та її онук Анатолій незаконно намагалися перетнути кордон України з Молдавією. Разом з іншими чоловіками представники зіркового сімейства рухалися по воді на саморобному плоті. Втім, план побігу провалився і обидва були затримані прикордонниками.

Сина та онука Софії Ротару, які намагалися втекти з України на саморобному плоту, відпустили

Сина та онука Софії Ротару, які намагалися втекти з України на саморобному плоту, відпустили. Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею

Як відомо, за ухиляння від воєнного призиву, а також спробу перетнути кордон незаконно, чоловіки мали понести кримінальну відповідальність. Проте, за інформацією джерела СтарХіт, сина та онука зірки вже відпустили додому, зараз вони перебувають у Києві. На яких це зроблено умовах і чи загрожує їм у майбутньому якесь покарання, поки що невідомо. Зв’язатися з представниками Ротару, а також із самими Русланом та Анатолієм поки що не вдалося. Сама співачка теж поки що ніяк не прокоментувала інцидент.

На особистій сторінці зірки соціальній мережі Instagram розігрується справжній скандал, адже українці не задоволені вчинком чоловічої частини сімейства. Тим не менш, співачка намагається повністю ігнорувати критику в адресу її родини. Також ходять чутки про те, що самої Софії Михайлівни давно немає в Києві. Буцімто вона евакуювалася, але підтверджень цьому немає.

Онучка артистки на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки і здалеку підтримує батьківщину.