Єдиний син 74-річної Софії Ротару Руслан Євдокименко видав її пластику: врода обійшлася мінімум в 900 тисяч

Про нестаріючу вроду Софії Ротару говорить ледь не кожен, хто цікавиться трендами, світом моди та косметології. Зірка стверджує, що вона завдячую цим своїй генетиці, але знайшлися інші відомості.

Софія Ротару у свої 74 роки виглядає більш ніж добре. Співачці ледве можна дати 50 років, а то й менше. На відміну від зіркової матері, син Ротару у 51 років виглядає не так молодо та свіжо, так вважає автор Телегам-канал “Не Малахов“. Дивлячись на спільні знімки Софії та її сина, можна зробити висновок, що син виглядає набагато старшим за матір, тим самим видаючи її любов до процедур та прасоики.

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко видав її пластику

Фанати дійшли висновку, що у такій очевидній різниці є причина. На їхню думку, у всьому виною чудеса пластики. Співачку не раз звинувачували в захопленні пластичними операціями, та й сама вона не заперечує, що “перекроїла” своє обличчя.

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко видав її пластику

Завдяки втручанням хірурга та косметології Софія практично не змінюється, хіба що на краще. Інше питання, чому її син виглядає набагато старшим за свої 50 років. Деякі припустили, що в усьому виною згубний спосіб життя чоловіка, проте це лише здогади фанатів, які нічим не підтверджені. Причиною передчасного старіння може бути генетика, але, дивлячись на вічно молоду Ротару та її слова, що вона завдячує своєю молодістю саме їй, у це майже не віриться.

Лікар вважає, що Софія Михайлівна дійсно вдавалася до хірургічного та косметологічного втручання. За його словами, загальна вартість таких процедур до двох мільйонів рублів залежно від кваліфікації спеціаліста.

“SMAS – від 180 до 400 тисяч рублів. Повіки кругові – від 70 до 200 тисяч рублів, підтяжка верхньої третини особи – від 120 до 300 тисяч рублів. Бувають індивіди, у яких вартість ще більша”, – висловився Абозін у розмові з журналістами.

Схожі статті